gtag('config', 'UA-140864320-1');

Istoric Azil de bătrâni

08.2019

Ne-am deschis

08.2020

Am facut 1 an!

08.2023

Am facut 4 ani!

Meeting of friends

Părinți Liniștiți Copii Fericiți este un cămin privat de bătrâni, un loc care oferă cele mai bune condiții de cazare, servicii de îngrijire personală, servicii medicale și personale. In unitatea noastră veți găsi un personal bine ales, instruit și abilitat să se ocupe de fiecare rezident în parte.

Părinți Liniștiți Copii Fericiți este poziționat în satul Săseni, r-nul Călărași, în inima codrilor la o distanță de 60 km si aproximativ 50 min de Chișinău.

Copii Fericiți Părinți Liniștiți este locul ideal unde îi puteți avea aproape pe părinți și bunei și în acest timp aveți garanția că aceștia primesc atenția și grija pe care o merită.

Retirement Home

Fie că este vorba de cîteva ore de ajutor sau de îngrijire 24 de ore pe zi, asistența noastra este în mod constant de calitate, de top si orientată pe persoană.

Garden

De la servicii de îngrijire la servicii de asistență medicală, persoane care necesita a fi asistate sau independente, la Căminul de batrâni Părinți Liniștiți Copii Fericiți, vor primi întotdeauna tot ce este mai bun.